Domov » Udeležba predstavnice Koordinatorja varstva nesnovne kulturne dediščine na 6. Generalni skupščini držav podpisnic Unescove Konvencije (2003), Pariz, 30. 5. - 1. 6. 2016

Med 30. majem in 1. junijem 2016 je na sedežu Unesca v Parizu potekala 6. Generalna skupščina držav podpisnic Unescove Konvencije o varovanju nesnovne kulturne dediščine (2006). Kot predstavnica Koordinatorja varstva nesnovne kulturne dediščine se je skupščine udeležila dr. Bojana Rogelj Škafar.

6. Generalne skupščine sta se udeležili tudi mag. Barbara Urbanija, kot predstavnica Urada za Unesco, in Jana Mlakar, v.d. generalne direktorice Direktorata za kulturno dediščino MK.

Glavne poudarke 6. generalne skupščine najdete v POROČILU.