Domov » Udeležba predstavnice Koordinatorja na okrogli mizi Kulturna dediščina in čebelarstvo, Radovljica, 22. september 2016

Predstavnica Koordinatorja varstva nesnovne kulturne dediščine dr. Bojana Rogelj Škafar se je udeležila okrogle mize z naslovom Kulturna dediščina in čebelarstvo, ki je potekala v četrtek 22. septembra 2016 v plesni dvorani Radovljiške graščine.

Okrogla miza je kot zadnji dogodek v spremljajočem programu potekala v sklopu razstave Ohranimo čebele, ki je bila do 25. septembra 2016 na ogled na Ljubljanskem gradu.

Okroglo mizo o vidikih kulturne dediščine v povezavi s čebelarstvom, novimi perspektivami proučevanja in interpretacije poslikanih panjskih končnic, pomenom in dostopnostjo registrov kulturne dediščine je organiziral Čebelarski muzej Radovljica.

VABILO