Domov » Udeležba predstavnice Koordinatorja na mednarodni konferenci Muzeji in zamolčane zgodovine, Ljubljana, 5. - 7. 10. 2017

Predstavnica Koordinatorja varstva nesnovne kulturne dediščine dr. Tanja Roženbergar je v soboto 7. 10. 2017 s prispevkom Vezi nesnovne kulturne dediščine sodelovala na mednarodni konferenci Muzeji in zamolčane zgodovine. Med spominom in pozabo.

Mednarodna konferenca, ki se je osredotočala na vlogo muzejev kot nosilcev sprememb v družbi je med 5. in 7. oktobrom 2017 potekala v Muzeju novejše zgodovine Slovenije. Organiziral jo je Slovenski odbor ICOM, Skupnost muzejev Slovenije, Filozofska fakulteta v Ljubljani (Oddelek za sociologijo) in Muzej novejše zgodovine Slovenije.