Domov » Udeležba predstavnice Koordinatorja na 2. mednarodni konferenci Promotion and Management of Intangible Cultural Heritage, Peja, 27. - 29. oktober 2016

Plakat konference. Foto: T. Roženbergar, 2016. Na 2. mednarodni konferenci Promotion and Management of Intangible Cultural Heritage, ki je med 27. in 29. oktobrom 2016 potekala v Peji na Kosovem, se je srečala skupina domačih in tujih strokovnjakov s področja nesnovne kulturne dediščine, ki so med seboj delili izkušnje in iskali priložnosti za medsebojno sodelovanje in povezovanje. Kot predstavnica Koordinatorja se je srečanja udeležila dr. Tanja Roženbergar.

Več informacij

Utrinek s konference. Foto: T. Roženbergar, 2016. Skupinska fotografija udeležencev. Foto: T. Roženbergar, 2016.