Domov » TEREN: Pustno dogajanje 2017

TEREN: Pustno dogajanje 2017

Predstavniki Koordinatorja varstva nesnovne kulturne dediščine smo v letošnjem pustnem času dokumentirali več dogodkov, ki so potekali po različnih krajih v Sloveniji.

V nedeljo 19. februarja 2017 je Nena Židov dokumentirala potek borovega gostüvanja v Križevcih v Prekmurju.

Borovo gostuvanje, Križevci. Foto: N. Židov, 2017. Borovo gostuvanje, Križevci. Foto: N. Židov, 2017. Borovo gostuvanje, Križevci. Foto: N. Židov, 2017.

V soboto 25. februarja 2017 sta Anja Jerin in Nena Židov dokumentirali Zmajev karneval v Ljubljani.

Zmajev karneval, Ljubljana. Foto: A. Jerin, 2017. Zmajev karneval, Ljubljana. Foto: A. Jerin, 2017. Zmajev karneval, Ljubljana. Foto: A. Jerin, 2017.

Miha Špiček je v nedeljo 26. februarja 2017 fotografiral pustno dogajanje v Vrbici, Hrušici in pustni karneval v Ilirski Bistrici.

Vrbiške šeme. Foto: M. Špiček, 2017. Hrušiški škoromati. Foto: M. Špiček, 2017. Karneval v Ilirski Bistrici. Foto: M. Špiček, 2017.