Domov » Pustovanje v Litiji

Pustovanje v Litiji

Datum dogodka:

Občina Litija, skupaj z zavodi, društvi in drugimi organizacijami v pustnem času organizira več dogodkov, ki se bodo zvrstili v Litiji.

V sredo, 19. februarja 2014 , ob 17. uri, bo v avli Občine Litija, odprtje razstave »Litijski karneval skozi čas«, ki bo na ogled do 5. 3. 2014. Na razstavi bodo predstavljene fotografije in video posnetki ustvarjalcev in obiskovalcev lanskega pustnega karnevala. Hkrati s tem se na razstavi predstavljajo posnetki litijskega karnevala od začetkov do vrhuncev sredi 70. let prejšnjega stoletja.

Na debeli četrtek, 27. februarja 2014, med 10.45 in 11.45 uro, bo v starem mestnem jedru Litije potekal pester pustni program.

V soboto, 1. marca 2014, bo v Litiji od 15. ure dalje potekal karneval pustnih mask.

Na pustni torek, 4. marca 2014, bo ob 15. uri v avli občine Litija potekala predaja oblasti županu Litije.

V sredo, 5. marca 2014, bo Pustna skupina iz Jablaniške doline v Litiji organizirala pokop pusta.

Več informacij o dogodkih v Litiji najdete na spletni strani: http://www.litija.si/index.php?option=com_content&task=view&id=660&Itemid=1.