Domov » Pustno dogajanje 2015

Pustno dogajanje 2015

V soboto, 7. 2. 2015, se je Tjaša Zidarič udeležila otvoritvene slovesnosti 55. kurentovanja s predajo oblasti princu karnevala in mednarodnim fecc etnofest srečanjem tradicionalnih pustnih likov in mask.

V soboto, 14. 2. 2015, se je Nena Židov udeležila "fašenka" v Markovcih, kjer je potekala povorka pustnih skupin.

V soboto, 14. 2. 2015, je Tjaša Zidarič fotografirala Zmajev karneval v Ljubljani, kjer so se v okviru povorke predstavile različne pustne skupine.

V nedeljo, 15. 2. 2015, se je Anja Jerin udeležila pustnega dogajanja na Viru pri Domžalah.

V ponedeljek, 16. 2. 2015, sta se Nena Židov in Anja Jerin udeležili "okolofiranja" Pusta Mozirskega.

V torek, 17. 2. 2015, so se Nena Židov, Tjaša Zidarič in Anja Jerin udeležile pustnega dogajanja v Ponikvah.