Domov » Predstavitev predloga odloka o razglasitvi Škofjeloškega pasijona za živo mojstrovino državnega pomena

24/05/2012

24.5.2012, 18.00, velika sejna dvorana Občine Škofja Loka

Predstavitev predloga odloka o razglasitvi Škofjeloškega pasijona za živo mojstrovino državnega pomena. Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport je na predlog Koordinatorja varstva žive dediščine, Slovenskega etnografskega muzeja, v sodelovanju z Občino Škofja Loka pripravilo predlog odloka o razglasitvi Škofjeloškega pasijona za živo mojstrovino državnega pomena. Predstavitev predloga odloka bo v Škofji Loki v četrtek, 24. maja 2012, ob 18.00 uri v veliki sejni dvorani Občine Škofja Loka (Poljanska cesta 2, 2. nadstropje). Predlog odloka je objavljen na spletni strani.