Domov » Predstavitev blagovne znamke Ribrand in pletarska delavnica z Jankom Marinčem, 20. april 2016, SEM

Predstavitev blagovne znamke Ribrand in pletarska delavnica z Jankom Marinčem, 20. april 2016, SEM

Foto: Anja Jerin, 2016. V sredo 20. aprila 2016 s pričetkom ob 10. uri  je v predavalnici upravne hiše Slovenskega etnografskega muzeja potekala predstavitev blagovne znamke Ribrand. O začetkih zasnove te blagovne znamke, ki je v letošnjem letu prejela oblikovalsko nagrado Red dot, so spregovorili Katja Žagar iz Rokodelskega centra Ribnica in predstavniki Oblikovalskega studia Mashoni - Janez Mesarič, Maša Majce Mesarič in Petra Bukovinski.

Dopoldanski predstavitvi je sledilo popoldansko druženje na pletarski delavnici, ki jo je v organizaciji Sonje Kogej Rus (SEM) vodil Janko Marinč, pletarski mojster, ki je kot nosilec nesnovne kulturne dediščine pod enoto Ribniško suhorobarstvo evidentiran v Registru žive kulturne dediščine