Domov » Predloga Odloka o razglasitvi žive mojstrovine državnega pomena

Predloga Odloka o razglasitvi žive mojstrovine državnega pomena

Foto: Miha Špiček, 2009 Na spletni strani Koordinatorja varstva žive kulturne dediščine objavljamo predlog Odloka o razglasitvi Cerkljanske laufarije za živo mojstrovino državnega pomena. Zainteresirane prosimo, da svoja mnenja in dopolnitve oddajo na portalu e-demokracija (http://e-uprava.gov.si/e-uprava/zakonodajaIskanje.euprava?naziv=mojstrovino&min=12533) do 12. 2. 2014.

Javna obravnava predloga Odloka o razglasitvi Cerkljanske laufarije bo v petek, 14. 2. 2014 ob 18. uri, v Tolminskem muzeju.

Predlog Odloka o razglasitvi Cerkljanske laufarije za živo mojstrovino državnega pomena

Prav tako objavljamo predlog Odloka o razglasitvi Drežniškega in Ravenskega pusta za živo mojstrovino državnega pomena. Pripombe v zvezi z razglasitvijo Drežniškega in Ravenskega pusta za živo mojstrovino državnega pomena oddajte na portalu e-demokracija (http://e-uprava.gov.si/e-uprava/zakonodajaIskanje.euprava?naziv=mojstrovino&min=12533) do 12. 2. 2014.

Javna obravnava bo v petek, 14. 2. 2014 ob 18. uri, v Tolminskem muzeju.

Predlog Odloka o razglasitvi Drežniškega in Ravenskega pusta za živo mojstrovino državnega pomena