Domov » Predloga Odloka o razglasitvi

Predloga Odloka o razglasitvi

Na spletni strani Koordinatorja varstva žive kulturne dediščine objavljamo predlog Odloka o razglasitvi tradicionalnega izdelovanja kranjskih klobas za živo mojstrovino državnega pomena. Zainteresirane prosimo, da svoja mnenja in dopolnitve posredujejo na elektronski naslov Gospodarskega interesnega združenja Kranjska klobasa: giz.mi@siol.net, do 15.1.2013.

Javna obravnava predloga Odloka o razglasitvi tradicionalnega izdelovanja kranjskih klobas bo v četrtek, 17.1.2013 ob 9.30, v Slovenskem etnografskem muzeju.

Predlog Odloka o razglasitvi tradicionalnega izdelovanja kranjskih klobas za živo mojstrovino državnega pomena.

Prav tako objavljamo predlog Odloka o razglasitvi izdelovanja ljubenskih potic za živo mojstrovino državnega pomena. Pripombe v zvezi z razglasitvijo ljubenskih potic za živo mojstrovino državnega pomena zbiramo do 8. 1. 2013. Prosimo, da jih posredujete na naslov: nena.zidov@etno-muzej.si. Javna obravnava bo 10. januarja ob 10. uri v veroučni učilnici pri farni cerkvi Ljubno.

Predlog Odloka o razglasitvi izdelovanja ljubenskih potic za živo mojstrovino državnega pomena.