Domov » Mednarodna delavnica NESNOVNA KULTURNA DEDIŠČINA NA PRIMERU OBMEJNEGA OBMOČJA DOLINE ZGORNJE KOLPE IN ČABRANKE TER OKOLICE

Datum dogodka:
15/09/2012

15.9.2012, 10.00, Palčava šiša, Plešce

Mednarodna delavnica NESNOVNA KULTURNA DEDIŠČINA NA PRIMERU OBMEJNEGA OBMOČJA DOLINE ZGORNJE KOLPE IN ČABRANKE TER OKOLICE: BELEŽENJE, KOMENTIRANJE IN OHRANJANJE Slovensko etnološko društvo in Etnološka zbirka Palčava šiša, Plešce vabijo na mednarodno delavnico NESNOVNA KULTURNA DEDIŠČINA NA PRIMERU OBMEJNEGA OBMOČJA DOLINE ZGORNJE KOLPE IN ČABRANKE TER OKOLICE: BELEŽENJE, KOMENTIRANJE IN OHRANJANJE, ki se bo odvijala 15. septembra 2012 v Palčavi šiši v Plešcih (Ulica Antuna Muhvića 28, Plešce, dolina Čabranke). Več o dogodku najdete na spletni strani Slovenskega etnološkega društva in tu.