Domov » Javna obravnava osnutka Odloka o razglasitvi Obhodov kurentov za živo mojstrovino državnega pomena

Javna obravnava osnutka Odloka o razglasitvi Obhodov kurentov za živo mojstrovino državnega pomena

Foto: Nena Židov, 2015. V Pokrajinskem muzeju Ptuj-Ormož je v sredo, 4. 2. 2015, s pričetkom ob 16. uri, na Ptujskem gradu potekala javna obravnava osnutka Odloka o razglasitvi Obhodov kurentov za živo mojstrovino državnega pomena. Javna obravnava je bila organizirana v sklopu 4. Srečanja kulturne dediščine Slovenije na temo Kulturna dediščina v očeh fotografov in novinarjev.

Poleg predstavnikov Ministrstva za kulturo, mag. Ksenije Kovačec Naglič in Silvestra Gaberščka, sta se javne obravnave udeležili tudi predstavnici Koordinatorja varstva žive kulturne dediščine, dr. Nena Židov in Anja Jerin.