Domov » Decembrsko dogajanje 2015

Decembrsko dogajanje 2015

Anja Jerin in Nena Židov sta se 5. 12. 2015 udeležili prireditve Miklavževanje, ki je od 17. ure dalje potekala v Ljubljani.  Svojo pot po mestu je Miklavž začel na Ljubljanskem gradu, od koder se je z vzpenjačo zapeljal v mestno središče.

21. 12. 2015 sta v Vidmu pri Dobrepolju v cerkvi Povišanje sv. Križa dokumentirali šego Marijo nosijo.

28. 12. 2015 sta se udeležili predstave živih jaslic v dolini Mlačce v Mojstrani, ki 14. leto zapored v božično-novoletnem času potekajo v kulisi umetnih ledenih slapov.

30. 12. 2015 sta se Anja Jerin in Nena Židov udeležili prireditve Dedek Mraz, ki je od 17. ure dalje potekala v Ljubljani. Dedek Mraz se je s sprevodom izpred Mini teatra na Križevniški ulici odpravil na pot po Ljubljani.