Slovenski etnografski muzej

Rdeča nit, pripovedovanje pravljic za otroke
Datum objave 
10. maj 2022
Kaj 
Blog

Rdeča nit, pripovedovanje pravljic za otroke

V SEM se vsak tretji četrtek v mesecu odpravimo na popotovanje v domišljijski svet.

V aprilu smo sedli ob muzejski kolovrat, ga zavrteli in prisluhnili zgodbam o predicah, ki so jih pripovedovale pripovedovalke Katarina Nahtigal, Sonja Kogej Rus in Irena Plešivčnik.

V mesecu maju, ko praznujemo svetovni dan čebel, smo za vas pripravili pravljice, v katerih bodo brenčale čebele, se sladkali medvedi in spletkarile lisice! Pridružite se nam v četrtek, 19. maja, ob 18.00. Za otroke 5+, vstop prost!

Potovanje po domišljijskih deželah in preteklosti je v SEM posebna dogodivščina, saj so v muzeju doma tudi predmeti iz ljudskih pravljic.

Foto: Blaž Verbič

Rdeča nit, pripovedovanje pravljic za otrokeRdeča nit, pripovedovanje pravljic za otrokeRdeča nit, pripovedovanje pravljic za otrokeRdeča nit, pripovedovanje pravljic za otrokeRdeča nit, pripovedovanje pravljic za otrokeRdeča nit, pripovedovanje pravljic za otrokeRdeča nit, pripovedovanje pravljic za otrokeRdeča nit, pripovedovanje pravljic za otrokeRdeča nit, pripovedovanje pravljic za otrokeRdeča nit, pripovedovanje pravljic za otrokeRdeča nit, pripovedovanje pravljic za otrokeRdeča nit, pripovedovanje pravljic za otroke