Domov » Aktivnosti koordinatorja » Vrednotenje bogastva nesnovne kulturne dediščine za lokalni trajnostni razvoj v regijah Srednje Evrope (ARTISTIC)

V okviru Evropskega projekta Vrednotenje bogastva nesnovne kulturne dediščine za lokalni trajnostni razvoj v regijah Srednje Evrope (ARTISTIC) je v organizaciji Jarine potekalo delovno srečanje partnerjev v projektu. Le to je bilo med 24. in 25. septembrom 2018 v Slovenskem etnografskem muzeju. Udeleženci so poleg dela na projektu preko Medenega doživetja v Slovenskem etnografskem muzeju spoznavali tudi dediščino čebelarstva v Sloveniji.

Več o projektu si lahko preberete:

Srečanje projektnih partnerjev v SEM. Foto: A. Pukl, 2018 Srečanje projektnih partnerjev v SEM. Foto: A. Pukl, 2018 Srečanje projektnih partnerjev v SEM. Foto: A. Pukl, 2018